Logo

Welkom op deze pagina, speciaal voor onze nieuwsbrieflezers!

Hier onder lees je meer over de voedingstip van deze nieuwsbrief én onze nieuwsbriefactie. 

nieuwsbrief HVDL zomer

Voedingstip

Afkoelen én hydrateren

In de zomer is het belangrijk dat je hond voldoende vocht binnen krijgt. Honden hijgen namelijk om af te koelen en met dit hijgen verliezen ze veel vocht. 

Honden krijgen vocht binnen door te drinken en via het voedsel. Geef je een vleesvoeding zoals bijvoorbeeld KVV of blikvoer, dan zit hier al meer vocht in dan in een brokvoeding. De hond hoeft dan minder te drinken.

We kunnen hydrateren en afkoelen samenpakken met een overheerlijk recept voor een gezond hondenijsje!

Recept:

300 ml (rauwe) geitenmelk
Een handje blauwe bessen

Doe de melk en de bessen in de blender. Hou eventueel een paar besjes apart. Je kunt met als je een krachtige blender hebt ook bevroren blauwe bessen gebruiken (als je diepvriesbesjes gebruikt ze anders eerst even ontdooien).

Doe de mix in een ijsvormpje of op een likmat. Decoreer met wat hele besjes. Leg minimaal 2-3 uur in de vriezer.

Gebruik je een likmat? Dan kan de hond het ijsje rustig oplikken. Let er bij het gebruik van een ijsmal op dat het ijs niet in een paar happen wordt opgegeten. 

Zowel (rauwe) geitenmelk als de blauwe bessen zijn een overheerlijke én super gezonde extra voor een hond. Geitenmelk is rijk aan o.a. vitamines, mineralen en eiwitten. Blauwe bessen zitten bomvol vitamines & antioxidanten. Een super combi dus!

De hoeveelheid die je geeft hangt af van het formaat hond. Een (middel)grote hond mag ca 100-150 ml per dag hebben. Geef het bij voorkeur niet dagelijks maar afwisselend met andere snacks & functionele toevoegingen. 

Kortingsactie zomer nieuwsbrief

Speciaal voor onze nieuwsbrief lezers hebben we dit seizoen een kortingsactie!

Recentelijk hebben wij onze pakketten voor voedingsadvies verbeterd en de voercheck is nu veranderd naar een preventief consult! Met een preventief consult kijken we of de voeding van jouw gezonde hond passend is en of we deze kunnen verbeteren. Daarnaast informeren we je over o.a. functionele toevoegingen en snacks. Je ontvangt een uitgebreid verslag én na 4 weken bekijken we hoe het met de nieuwe voeding gaat en heb je de gelegenheid om extra vragen te stellen. 

Speciaal voor onze nieuwsbrief ontvangers bieden we het preventief consult nu aan met 10% korting!

Voorwaarden:

  • 10% korting op de consultprijs (preventief consult)
  • De hond moet gezond zijn voor een preventief consult. Bij honden met gezondheidsproblemen kun je gebruik maken van een van onze orthomoleculaire trajecten. 
  • Actie geldig tot en met 30 juli, niet met terugwerkende kracht
  • Geef bij het maken van een afspraak door dat je gebruik wilt maken van de nieuwsbriefactie
  • Enkel voor ontvangers van onze nieuwsbrief, niet overdraagbaar naar andere personen
  • Enkel geldig op de consultprijs, niet op eventueel extra afgenomen begeleiding, spullen of bij het omzetten naar een traject

Meer lezen over een preventief consult of direct inschrijven