Logo

Lezingen

Informatie voor bedrijven

Voor wie

In samenwerking met bedrijven in de hondensector verzorgen wij lezingen voor bijvoorbeeld klanten van het bedrijf, personeel of geïnteresseerde uit de omgeving. Deze lezingen worden meestal gegeven op de bedrijfslocatie en daarnaast zijn er mogelijkheden online. 

Heb je een bedrijf binnen de hondensector (denk bijvoorbeeld aan een hondenschool, een hondenpension of een dierenwinkel)? Lees dan verder!

Heb je geen bedrijf maar wil je wel graag een lezing van ons  bijwonen? Uiteraard is dat mogelijk! Dan lees je hier meer. 

Lezingen

Onderwerpen

Het onderwerp van de lezingen betreft uiteraard altijd voeding. Maar uiteraard is er over voeding héél veel te vertellen! Daarom hebben we verschillende lezingen ontwikkeld over verschillende onderwerpen. Als bedrijf kun je hier een keuze in maken. Heb je nog niet eerder een lezing met ons georganiseerd? Dan raden we de lezing ‘Voeding: de basis’ aan. 

Beschikbare onderwerpen:

  • Voeding: De basis
  • Puppy’s (in ontwikkeling)
  • Senioren (in ontwikkeling)
  • Gezond snacken (in ontwikkeling)
  • Het verrijken van de voeding (in ontwikkeling)

Uitvoering

De uitvoering van een lezing gaat in overleg. Er zijn verschillende mogelijkheden.

Een lezing die we samen organiseren vindt meestal plaats bij op de bedrijfslocatie (zoals een hondenschool). Zo is de lezing goed toegankelijk voor de klanten van dit bedrijf. Er zijn ook mogelijkheden online. 

Een lezing wordt meestal georganiseerd voor klanten van dit bedrijf (of niet  enkel exclusief voor klanten maar ook voor geïnteresseerde uit de omgeving). Daarnaast kan een lezing ook worden georganiseerd om personeel meer over voeding te leren. 

 

Mogelijkheden

De organisatie gaat in overleg. Zo zijn er mogelijkheden om de lezing als bedrijf aan te schaffen, waarbij je zelf dan beslist of je het je klanten gratis aanbied óf hiervoor zelf een bepaald bedrag in rekening brengt. Daarnaast is het mogelijk om jouw klanten/geïnteresseerde zich te laten inschrijven en door ons te laten factureren. Zo hoef je zelf minder te regelen! In overleg bepalen we het minimale en maximale aantal deelnemers en details zoals de datum, de locatie etc. 

De kosten zijn afhankelijk van o.a. het aantal deelnemers, de locatie, de voorzieningen en de tijd die ingepland wordt voor bijvoorbeeld vragen. Neem voor een prijsindicatie contact met ons op. 

Heb je vragen of wil je graag een lezing plannen? Schroom niet om contact met ons op te nemen!