Logo

Gebitsverzorging

Wil je graag meer leren over gebitsverzorging? Dan is dit de lezing voor jou!

Tijdens deze lezing leren we je alles over gebitsverzorging bij jouw hond. Een van de onderwerpen waar altijd veel vragen over zijn. Hoe verzorg je het gebit? Zijn kauwsnacks voldoende? Kan voeding invloed hebben op de staat van het gebit?

In deze lezing vertellen we je alles over tandplak en tandsteen, de gevolgen van een slecht gebit en wat je kunt doen om het gebit te onderhouden. 

Deze lezing wordt niet live gegeven maar is beschikbaar als download! Na inschrijving ontvang je een factuur, zodra deze is betaald ontvang je een opname van deze lezing via e-mail. 

De lezing

Tijdens de lezing leren we je alles over gebitsverzorging. De lezing duurt ca 30 minuten en is beschikbaar als online download. We geven deze lezing dus niet live, vanwege de kortere duur. De lezing volgen is dus heel simpel! Schrijf je in via onderstaande knop, je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk een factuur. Na betaling ontvang je via e-mail het videobestand van deze lezing. Bekijk het vervolgens waar en wanneer je wilt!

We willen benadrukken dat de aankoop van deze lezing je enkel het recht geeft om de lezing te bekijken. Het is niet toegestaan de lezing door te sturen, door te verkopen, te vertonen (bijvoorbeeld in een werk- of schoolomgeving) of letterlijk de informatie vanuit de lezing te verspreiden. Met aankoop van een lezing ontvang je het bestand eenmalig via e-mail voor eigen gebruik. 

Wil je meer leren over gebitsverzorging? Schrijf je dan snel in!

Wat leer je

Inschrijven voor een lezing?

Interesse in een lezing? Meld je aan via de knop!

We sturen je zo snel mogelijk na inschrijving een factuur. Na betaling ontvang je de lezing via e-mail. 

Binnenkort ook via onze webshop te bestellen, waar er na betaling direct een download beschikbaar zal staan. 

FAQ

Bekijk hieronder de veel gestelde vragen over onze lezingen.
Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op! 

Deze lezing is bedoeld voor alle geïnteresseerde (toekomstige) hondeneigenaren. Daarnaast kan een lezing ook gevolgd worden door professionals uit de hondenbranche die graag meer willen leren over gebitsverzorging en voeding. 

Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je van ons een factuur. Deze factuur betaal je door het openstaande bedrag over te maken naar het rekeningnummer op de factuur óf doormiddel van het betaalverzoek dat je ontvangt. Let op, betalen via het betaalverzoek is enkel mogelijk zolang deze niet is verlopen.

Na ontvangst van de betaling ontvang je de lezing via e-mail

Bij jouw inschrijving vragen we naar jouw gegevens. We gebruiken deze gegevens enkel voor het verwerken van de inschrijving en het uitvoeren van de lezing. 

  • Jouw naam- en adresgegevens hebben we nodig voor het opstellen van een factuur
  • Jouw e-mailadres hebben we nodig voor communicatie en het doorsturen van de opname van deze lezing.
    We gebruiken jouw e-mail niet voor het verzenden van nieuwsbrieven tenzij hier toestemming voor is gegeven. 
  • Jouw telefoonnummer vragen we om je gemakkelijk en snel te kunnen bereiken. Dit is normaliter van belang bij lezingen op locatie (of via zoom). Indien een lezing dan verzet wordt (bijv door ziekte of slechte weersomstandigheden) kunnen we je snel bereiken. Omdat deze lezing een download betreft zullen we je telefoonnummer verder niet gebruiken. 
We gebruiken jouw gegevens niet voor het versturen van reclame. 

Uiteraard kan een inschrijving worden geannuleerd. Echter, dit kan enkel zolang je de lezing nog niet ontvangen hebt.

Is de lezing eenmaal verzonden naar het bij ons bekende e-mailadres dan kan de aankoop hiervan niet meer worden geannuleerd. Op online producten is het retourrecht niet van toepassing, je kunt namelijk de videopname al bekeken hebben of opgeslagen hebben. De koop is na ontvangst definitief.