Logo

Inschrijven voedingsadvies

Wil je je inschrijven voor voedingsadvies? Dat kan hier!

Vul het formulier in. We nemen na ontvangst van jouw aanvraag zo spoedig mogelijk contact met je op voor het inplannen van een afspraak. 

Wil je meer weten over de verschillende vormen van advies? Bekijk dan deze pagina.
Hier vindt je ook onze tarieven.

Beschrijf kort de reden voor jouw adviesaanvraag. Benoem (kort) de problematiek van jouw hond, of waar je tegenaan loopt. Zo kunnen we vast een inschatting maken of jouw gekozen adviesvorm passend is en of we je kunnen helpen. 
We sturen je zodra we je aanvraag in behandeling nemen een uitgebreid intake formulier. Je hoeft dus niet nu al een uitgebreide uitleg van de situatie te geven. 

Bij grote drukte werken we met een wachtlijst. Op dit moment is er géén wachtlijst. 

We streven er naar om binnen 2 werkdagen contact met je op te nemen. Met feestdagen en tijdens vakanties duurt dit mogelijk iets langer. 

Heb je 5 werkdagen na het verzenden van het formulier nog niets van ons gehoord? Dan is er waarschijnlijk iets mis gegaan. Neem dan contact op via info@hondenvoedingsdeskundigelimburg.nl 
Indien we denken dat we je niet (voldoende) kunnen helpen, bijvoorbeeld door drukte of andere specialisaties, kunnen we er voor kiezen jouw aanvraag niet in behandeling te nemen. We laten je dit dan zo snel mogelijk weten. Indien mogelijk zullen we je dan doorverwijzen naar collega’s of andere specialisten. 

Jouw gegevens worden enkel gebruikt voor onze eigen administratie, zoals voor het opstellen van een factuur. 
Bekijk onze algemene voorwaarden hier. 
Velden met een * zijn verplicht

Inschrijven

Inschrijven

    Preventief consultOrthomoleculair traject 'basis'Orthomoleculair traject 'extra'Ik weet het nog niet