Logo

Voedingsadvies op maat

Of je nu een gezonde hond hebt of een hond met wat kwaaltjes, voor elke hond hebben wij een passend advies. Ieder advies dat we geven heeft als doel een gezonde en gelukkige hond. We werken preventief of ter ondersteuning van gezondheidsproblemen, op basis van een gezonde voeding die past bij het individu, aangevuld met verse ingrediënten en indien nodig kwalitatieve supplementen.

Wij werken met trajecten van een bepaalde tijd. Op deze manier ben je altijd verzekerd van begeleiding!

Bekijk hieronder de opties voor advies. Wil je je inschrijven? Dat kan hier

Wij hebben recent onze adviespakketten verbeterd!
Nu met méér contactmomenten voor betere begeleiding en houvast. 

Heb je nog een oude flyer van ons? De ‘voercheck’ is vervangen door het preventief consult. Het ‘orthomoleculair consult’ is nu het orthomoleculair traject ‘basis’ en het ‘orthomoleculaire traject’ is nu het orthomoleculair traject ‘extra’

Advies

Preventief consult

Voorheen was het preventief consult de ‘voedingscheck’

Wil je dat jouw hond een gezonde, voedzame en lekkere voeding kan eten, zonder iets tekort te komen? Maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Zie je door de bomen het bos niet meer?

Met een preventief voerconsult kijken we grondig naar jouw (gezonde) hond en zijn (of haar) voeding. We bekijken of de voeding aansluit bij de behoeftes en op welke manieren de voeding verbeterd kan worden, bijvoorbeeld doormiddel van verse toevoegingen. Je ontvangt hiervan een verslag en na 4 weken een terugkoppelmoment.

Zo weet je zeker dat jouw hond alles binnenkrijgt wat hij nodig heeft!

Orthomoleculair traject 'basis'

Voorheen was het orthomoleculair traject ‘basis’ het ‘orthomoleculair consult’

Wil je graag dat jouw hond geen jeukklachten meer heeft? Of geen diarree? Of dat hij goede ondersteuning krijgt voor zijn (versleten) gewrichten?

Met een orthomoleculair traject (basis) kijken we naar jouw hond en jullie situatie. Volledig op maat ontvang je een uitgebreid voedingsadvies (met hierbij ook o.a. supplementen en snacks inbegrepen). Daarnaast ontvang je gedurende 2 maanden begeleiding, zodat we je goed kunnen helpen met de problematiek van jouw hond. 

Een orthomoleculair traject ‘basis’ is geschikt voor honden met gezondheidsproblemen of extra uitgebreid advies (met begeleiding) voor honden zonder gezondheidsproblemen.
Bij complexe of hevige gezondheidsproblemen adviseren we het traject ‘extra’. 

Orthomoleculair traject 'extra'

Wil je jouw hond ondersteunen bij zijn (of haar) gezondheidsproblemen? Het ‘extra’ traject heeft een langere looptijd en is daardoor ook geschikt bij ernstigere gezondheidsproblemen, klachten die langdurig spelen of gezondheidsproblemen die we in meerdere fases moeten aanpakken. 

Met een orthomoleculair traject (extra) kijken we naar jouw hond en jullie situatie. Volledig op maat ontvang je een uitgebreid voedingsadvies (met hierbij ook o.a. supplementen en snacks inbegrepen). Daarnaast ontvang je gedurende 4 maanden begeleiding, zodat we je goed kunnen helpen met de problematiek van jouw hond. Meer tijd nodig? Het traject is uiteraard te verlengen, als dat nodig blijkt.