Logo

Voedingsadvies op maat

Of je nu een gezonde hond hebt of een hond met wat kwaaltjes, voor elke hond hebben wij een passend advies. Lees hier meer over onze vormen van voeradvies. Natuurlijk is elk advies volledig op maat gemaakt voor jouw maatje!

Consulten zijn mogelijk bij ons op locatie in Sevenum of online via een videogesprek (Zoom). Een voedingscheck kan enkel online via een videogesprek. 

Bekijk hieronder de opties voor advies. Wil je je inschrijven? Dat kan hier

Advies

Voedingscheck

Met een voedingscheck kijken we of de huidige voeding van jouw hond goed aansluit bij zijn of haar behoeftes. Want het uitzoeken van een voeding is tegenwoordig helemaal niet zo makkelijk, met duizenden verschillende soorten op de markt!

Een goed passende voeding is belangrijk om jouw hond in al zijn behoeftes te kunnen voorzien. Het geven van de juiste voeding helpt mee om gezondheidsproblemen later te voorkomen. 

Krijg advies over de voeding van jouw gezonde hond. Bij een voedingsadvies zit geen uitgebreid verslag, je maakt hierbij zelf notities. 

(Orthomoleculair) Voedingsconsult

Een orthomoleculair consult is geschikt voor honden gezondheidsklachten. Hierbij wordt de voeding grondig bekeken en zo nodig aangepast. Indien nodig wordt er met suppletie gewerkt. 

Na het consult ontvang je een uitgebreid verslag met alle adviezen hierin verwerkt. 

Inclusief 2 contactmomenten na het consult: je houd ons op de hoogte & je bent nog in de gelegenheid om vragen te stellen. 

Indien gewenst of noodzakelijk kan er gebruik gemaakt worden van een herhaalconsult voor gereduceerd tarief. 

(Orthomoleculair) Traject

Een (orthomoleculair) traject is geschikt voor honden met complexere gezondheidsproblemen of problematiek waarvan we weten dat dit in meerdere fases aangepakt moet worden. Bij een traject kun je binnen de afgesproken tijdsperiode bij ons terecht voor adviezen en voerplannen.

Er worden een of meerdere voerplannen opgesteld en hiervan ontvang je dan steeds een verslag. 

Tijdens de looptijd van het traject hou je ons op de hoogte van ontwikkelingen en spreken we een passend aantal contactmomenten af.